Loading Events

The Circle Festival – Unleash your entrepreneurial potential

28 februarie 2023

Organizator: Impact Hub Bucharest, Impact Hub Madrid, Matera Hub, Zitec

Loc: online

Detalii despre eveniment

The Circle Festival aduce laolaltă skill-urile, framework-urile și inspirația de care au nevoie antreprenorii din toate industriile și din toată Europa ca să-și consolideze reziliența. Vino alături de noi pe 28 februarie și hai să înveți, să te inspiri și să te conectezi cu alți antreprenori asemenea ție!

Pe parcursul zilei vei avea acces în mod gratuit la 4 sesiuni găzduite de partenerii din cadrul programului The Circle. Fiecare sesiune îți va oferi insighturi valoroase în legătură cu practicile și skillurile de care ai nevoie pentru viitorul tău în lumea antreprenoriatului.

Agenda:

 • 10:30 – 12:00 EET (Romania) / 9:30 – 11:00 CET (Italy, Spain)
  10 entrepreneurial skills to cultivate antifragility – Sesiune găzduită de Impact Hub Bucharest
 • 12:30 – 14:00 EET (Romania) / 11:30 – 13:00 CET (Italy, Spain)
  Creativity and wellness at work – Sesiune găzduită de Matera Hub
 • 14:30 – 16:00 EET (Romania) / 13:30 – 15:00 CET (Italy, Spain)
  Future of digital, generative models, rise of the machines and AI – Sesiune găzduită de Zitec
 • 16:30 – 18:00 EET (Romania) / 15:30 – 17:00 CET (Italy, Spain)
  Regenerative design: connecting entrepreneurial, creative and ecosystem wellbeing – Sesiune găzduită de Impact Hub Madrid

De ce să participi?

 • Descoperi mai multe aspecte critice atunci când ai un business operational sau când vrei să lansezi un proiect în vremuri nesigure, înveți din exemple de bune practici și abilități care te ajută să dobândești reziliență.
 • Înveți să folosești creativitatea pentru a genera schimbări pozitive, motivație, comunicare, creșterea echipei și identitatea de brand a business-ului tău.
 • Înțelegi cum să te pregătești pentru un viitor unde AI poate scala munca creativilor într-un mod care până acum a fost de neînchipuit.
 • Vezi cum design-ul regenerativ poate schimba business-uri, comunități și poate crea sinergii pentru un viitor prosper.
 • Te întâlnești cu antrepenori, freelanceri și creativi din toată Europa.

 

Evenimentul marchează finalul programului The Circle, un program interdisciplinar desfășurat în 3 țări – Italia ( Matera Hub ) Spania ( Impact Hub Madrid ) și România (Impact Hub Bucharest și Zitec ) – dedicat freelancerilor și antreprenorilor.

Cum participi?

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și este gratuit, însă necesită înscriere pentru a putea primi detaliile și link-ul de acces la sesiunile online.

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului!

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.