Loading Events

Pe 31 mai, la Solution Brunch, te provocăm să îți pui la încercare expertiza în dezvoltare de aplicații, UX design sau pofta de sushi pentru a contribui la creșterea lui Tummy.

Tummy este app-ul prin care restaurantele postează surplusul alimentar bun de consum la finalul zilei, la preț redus, iar utilizatorii isi pot comanda aceste oferte, urmând să meargă personal la restaurant să își ridice comanda.

De ce să vii:

  • Te ocupi cu dezvoltarea unor aplicații sau scrii cod?
  • Ești atent la detalii aka UX designer?
  • Ești tech/food savvy sau ambele?
  • Ești curios și îți place să găsești soluții ?

Cum funcționează Tummy?

  • Să spunem că «Sushi», un restaurant, a rămas la sfarșitul zilei (ora 21:00) cu 3 porții de sushi care costă în mod normal 30 lei (per porție). «Sushi», va posta porțiile pe app sub formă de voucher.
  • Sushi se închide la ora 22:00 în fiecare zi, ceea ce înseamnă că pană la închidere trebuie să vandă sau să doneze  surplusul de 3 porții ( conform Legii împotriva risipei alimentare care va fi adoptată în iulie, 2018).
  • Eu, ca utilizator Tummy și fan sushi, văd pe app toate ofertele din apropiere, aleg un voucher și îl cumpăr la prețul de 8 lei și merg pentru a îmi ridica comanda în drum spre casă.

Ai idei care să îi ajute să crească? Ne vedem pe 31 mai în bucătăria Impact Hub!

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking