Loading Events
Single Digital Gateway Hackathon
18-19 mai 2019, 11:00 – 16:00

Organizator: European Commission & Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Single Digital Gateway Hackathon este un hackathon de 24 de ore la inițiativa Comisiei Europene și face parte dintr-o serie de 4 astfel de evenimente în Bruxelles, Tallin, Barcelona și București pentru maparea cerințelor digitale ale unei platforme europene integrate de e-services și informații.

  Provocarea hackathon-ului din București este de a schița și dezvolta o metoda și un instrument care să ofere utilizatorilor cea mai bună asistență structurată și/sau de a-i ajuta pe utilizatori să găsească serviciul de asistență potrivit prin:

  • integrarea serviciilor și instrumentelor de asistență existente
  • crearea unei soluții tehnice prietenoase și ușor de folosit pentru cel puțin un serviciu al actualelor centre de asistență care îl va direcționa pe utilizator către asistența corespunzătoare
  • păstrarea unui numar limitat de pași pe care utilizatorul trebuie să-i facă pentru a ajunge la serviciul de asistență potrivit

  Detalii complete despre provocare sunt disponibile aici.

  Cine poate participa?

  Pentru participarea la Single Digital Gateway Hackathon vor fi selectate un număr de maxim 10 echipe a câte 4 prersoane. Iată câteva detalii importante:

  • căutăm graphic designers, web developers, data enthusiasts și persoane care pot veni cu soluții de optimizare, experți sau inovatori.
  • poți fi antreprenor, freelancer, angajat, student, să lucrezi într-un ONG sau orice alt statut, atât timp cât îți dorești să contribui la o mai bună colaborare între statele Uniunii Europene prin facilitarea accesului la servicii de asistență.

  Ce poți câștiga?

  Juriul hackathonului va alege echipa cu cea mai bună soluție pentru platforma Single Digital Gateway, care va câștiga 5.000 de euro.

  Detalii despre provocare și jurizare sunt disponibile aici

  Cum te poți înscrie?

  Condițiile de înscriere:

  • te poți înscrie individual pentru a forma o echipă sau direct în echipa voastra de 4 persoane deja formată.
  • este important ca abilitățile și competențele membrilor unei echipe să fie diverse.
  • dacă vrei să participi, dar nu ai o echipă vei fi alocat unei echipe pe baza intereselor și abilităților.
  • te poți înscrie cu echipa din orice oraș din România pentru a participa la hackathonul din București.
  • fee-ul de participare la hackathon este de 15 euro/ participant, care va fi rambursat dacă nu vei fi eligibil pentru participare, dar și după hackathon dacă ai participat (suma nu va fi rambursată dacă ai fost selectat să participi, însă nu te prezinți la hackathon).
  • te rugăm să citești și Regulamentul Oficial al Single Digital Gateway Hackathon – Bucharest
  Ești pregătit să participi?

  Hai să ne cunoaștem

  Contactează-ne

  Splaiul Unirii 165
  Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
  București, 030133

  +40 728 453 297

  contact@impacthub.ro

  Unde ne găsești

  Hai în vizită

  rețeaua globală

  Impact Hub

  Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.