Loading Events

Românii sunt antreprenori 2023

Eveniment final Innovators for Children 2022

29 noiembrie, 13:00 – 20:00

Organizator: Startarium

Locație: Radisson Blu Hotel

Detalii despre eveniment

Evenimentul care celebrează spiritul antreprenorial românesc are loc miercuri, 29 noiembrie, la Radisson Blu Hotel București. 

Românii sunt antreprenori este noua identitate sub care se desfășoară în 2023 evenimentul emblematic Startarium PitchDay. Startarium Pitchday a avut deja 4 ediții de succes, organizate între 2016 și 2019: 580+ de antreprenori au concurat în competiție, 155 afaceri au fost sprijinite prin oferirea de expunere, instrumente de creștere și conexiunea cu o comunitate activă de investitori și consultanți, iar 35 dintre acestea au beneficiat de premii totale în valoare de 450.000 euro.

Românii sunt antreprenori este un eveniment complex. Pe parcursul zilei te invităm să asculți intervențiile unor speakeri de renume din ecosistem, să participi la masterclassuri pe teme de actualitate, să faci networking și, desigur, să asiști la finala competiției PitchDay. 

Poți consulta aici agenda evenimentului.

Pentru cine e evenimentul Românii sunt antreprenori:

  • Antreprenori aspiranți care au nevoie de inspirație, curaj sau un imbold ca să-și transforme ideile în realitate.
  • Antreprenori care s-au lansat și au nevoie de informație, susținere, parteneri sau finanțare ca să meargă mai departe.
  • Investitori care caută noi oportunități de business.
  • Profesioniști care vor să se conecteze la ecosistemul de antreprenoriat pentru inspirație, oportunități de business și inovare, sau de carieră.

Te așteptăm la Românii sunt antreprenori ca să-ți iei doza de inspirație de la speakerii de pe scenă, să vezi pitch-urile din finala competiției, să descoperi afaceri care schimbă lucrurile și să iei pulsul ecosistemului antreprenorial românesc.

Rezervă-ți un loc la eveniment.

Hai să ne cunoaștem
Despre Organizație
Misiunea
Echipa
Cariere
Presă
Hai în vizită
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.