Loading Events

Romanian Business Leaders Summit 2022

18-19 mai

Organizator: Romanian Business Leaders

Loc: Crowne Plaza Bucharest Hotel

Detalii despre eveniment

Lumea așa cum o știam să confruntă cu transformări pe care le observăm pregnant, în acest moment, în jurul nostru. Lista de priorități se schimbă, în timp ce fiecare dintre noi încercăm să aducem puțină claritate în toate planurile vieții noastre și în businessurile pe care le conducem.

Acum, mai mult ca niciodată, împreună capătă o greutate deosebită! De aceea, pe 18-19 mai Fundația Romanian Business Leaders te așteaptă la Crowne Plaza Bucharest Hotel la a X-a ediție a Summitului Romanian Business Leaders.

Tema celei de-a X-a ediții a RBL Summit este Inevitabil digital și verde, în concordanță cu focusul adus de PNRR și directivele europene cu privire la aceste subiecte. O conversație despre transformarea digitală și tranziția verde este crucială într-o societate care avansează în ritm exponențial și care va avea de gestionat atât oportunitățile, cât și provocările generate de aceste două tendințe. Perioada următoare va fi una a accelerării transformărilor deja începute în domeniul sustenabilității și a digitalizării, iar în cadrul RBL Summit 2022 ne dorim să aducem în discuție modul în care mediul de business construiește viitorul.

Biletele pot fi achiziționate de aici, mai multe detalii despre agendă sunt disponibile aici.

Acest eveniment este recomandat de Impact Hub Bucharest.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.