Loading Events

15 noiembrie 2022, 09:30 – 13:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest (clădirea Unimed, Tudor Arghezi 8-10)

Cum participi?

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.Rezervă-ți locul completând formularul de pe pagina evenimentului: https://jointhecircle.eu/ro/rezilienta-si-creativitate-in-antreprenoriat/. 

Detalii despre eveniment

Care sunt elementele care influențează reziliența și sustenabilitatea afacerilor locale? Ce lecții a învățat mediul antreprenorial tradițional și creativ în timpul pandemiei și cum pot fi ele folosite pe mai departe, în perioade de creștere sau în perioade de criză?

Pe 25 noiembrie vorbim despre creativitate, impact și reziliență, componente ale conceptului de bunăstare antreprenorială, în cadrul evenimentului Reziliență și creativitate în antreprenoriat, organizat de Impact Hub Bucharest din rolul său de coordonator al programului transnațional The Circle.

Rezervă-ți și tu un loc la eveniment dacă vrei să:

✔️ Descoperi cele 6 cursuri ghidate dedicate antreprenorilor creativi și tradiționali, colecții complexe de informații, instrumente și cadre de inovare creativă, digitală și antreprenorială, dezvoltate în cadrul programului
✔️ Înveți aplicat despre bunăstarea antreprenorială, creativă și digitală și cum poți aplica aceste principii în organizația din care faci parte
✔️ Cunoști antreprenori și specialiști care te vor inspira și de la care poți învăța
✔️ Îți extinzi rețeaua de conexiuni, de la posibili colaboratori, la antreprenori care au dezvoltat propriile afaceri sustenabile

❗️ Înscrierile sunt deschise până pe 18 noiembrie.

Evenimentul se desfășoară fizic, la sediul Impact Hub Bucharest (Universitate, Tudor Arghezi 8-10), iar locurile disponibile sunt limitate. Participarea va fi posibilă în limita locurilor disponibile, în ordinea primirii înscrierilor, astfel încât să asigurăm diversitatea grupului și inclusivitatea persoanelor vulnerabile.

După completarea formularului de înscriere, stai cu ochii pe email pentru a primi confirmarea locului tău – mesajul de confirmare va fi trimis marți, 22 noiembrie.

Evenimentul face parte din programul “The Circle” finanțat prin programul Eramus+ și implementat de patru parteneri din trei țări europene: Impact Hub Madrid (Spania), Matera Hub (Italia), Impact Hub Bucharest și Zitec (România). Programul este coordonat de Impact Hub Bucharest.

The Circle este un program internațional și interdisciplinar pentru freelanceri și antreprenori, care își propune să crească reziliența si capacitatea antreprenorilor de a se adapta în condiții de criză, folosind instrumente și metode specifice de creativitate, digitalizare și antreprenoriat, cu focus pe wellbeing.

Agenda evenimentului

09:30 – 10:00 – Înregistrarea participanților & Welcome coffee

10:00 – 10:30 – Expanding the Circle | Lansarea colecției de 6 cursuri ghidate The Circle, dedicate antreprenorilor creativi și tradiționali

10:30 – 11:15 – Panel: Afaceri reziliente prin creativitate si digitalizare | Cum gestionăm schimbarea în antreprenoriat

11:15 – 11:40 – Pauză de cafea & networking

11:40 – 12.10 – Creative chat | Provocările antreprenoriatului creativ în pandemie și noul normal

12.10 – 12.40 – Business Chat | Creativitate și adaptare în noul mediu de business

12.40 – 13.00 – Q&A, Checkout & Networking

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.