Loading Events

ReUse Hub Pitch Day

5 decembrie 2018, 19:00 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest, PepsiCo

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

ReUse Hub este programul de accelerare pe care îl dezvoltăm împreună cu PepsiCo pentru a pregăti lumea pentru un viitor mai bun. Antreprenori inovatori care vor să schimbe modul în care reciclăm sau reducem deșeurile au participat la workshop-uri și training-uri pe parcursul a 3 luni.

Acum a sosit momentul să își prezinte ideea de business, planurile de viitor și să convingă juriul că merită premiul de 50.000 de euro și sprijin sub formă de: 6 luni de suport exclusiv, feedback trimestrial de la un Advisory Board, abonament Impact Hub Bucharest și acces la comunitatea de antreprenori, workshop-uri intensive pentru dezvoltarea strategiei de lansare și creștere, acces la mentori din industrie și tehnologie.

Pe 5 decembrie, de la ora 19:00, 8 participanți care au trecut de o primă selecție, vor susține pitch-uri în fața unui juriu și a publicului. La sfârșitul pitch-urilor, vom anunța câștigătorul! Te invităm să participi la eveniment, să descoperi idei și metode noi prin care putem proteja mediul și să cunoști alți oameni interesați de impactul pozitiv pe care îl putem avea prin soluții creative de business.

Cele 8 idei selectate în finală:

  • Aplicație marketplace pentru deșeuri – Bogdan Marin
  • Soluție de compostare pentru supermarketuri – Adrian Moisa
  • Echipament de folosire a plasticului reciclat prin injecție pentru piese în volum mediu– Marius Ciobanu
  • Reciclarea magneților “pământ rar” – Alexandru Lixandru
  • Monitorizare pe bază de RFID pentru reducerea food waste și creșterea returnării de ambalaje – Dobriță Cosmin & Vlad Florea
  • Aplicație marketplace pentru deșeuri – Bogdan Andronache
  • Producție de filament pentru printare 3D din plastic reciclat – Irina Harau
  • Ambalaj returnabil pentru magazinele online – Linda Vasilescu

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos. Te așteptăm începând cu ora 18:30.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.