Loading Events

 

La fiecare ediție a Hub Talks ne propunem să dezbatem împreună cu invitații noștri un subiect din mai multe perspective. Aducem laolaltă actori variați ce dezbat același domeniu pentru a avea o varietate de opțiuni astfel fiecare putând să își extragă informațiile cele mai valoroase pentru tipul de activitate pe care o desfășoară.

Tema ediției: ”Recruit & keep amazing people”

În multe dintre rapoartele pe care le putem accesa despre satisfacția angajaților de la locul de muncă descoperim că de cele mai multe ori contează mediul de muncă. La această ediție Hub Talks vom discuta despre care sunt acele soluții pe care le-a descoperit fiecare invitat în experiențele trăite pentru a-și atrage și păstra angajații și pentru a crea un mediu de lucru plăcut.

Percepția unui consultant în procese de resurse umane, ce face o organizație mare pentru a-și aduce și păstra angajații, prin ce experiențe a trecut un start-up care și-a crescut repede echipa și ce planuri are un business la început de drum sunt perspectivele din care vom purta conversațiile.

Ne vor împărtăși din experiențele lor, invitații noștri:

  • Doru Luchian, People Development Manager & HRBP for Finance and International Development, eMAG
  • Mihaela Moșneguțu, Projects Delivery Coordinator, Catalyst Solutions – Talent & Employer Branding
  • Ilinca Păun, Managing Partner, Colliers International Romania
  • Ionuț Munteanu, Managing Partner & Trainer @ WebDigital – Just Pay per Click

Discuția va fi moderată de Tibi Borza, Co-Founder/Managing Partner, MindOFF Group.

La sfârșitul evenimentului ne dorim să avem exemple diverse de procese și metode pe care le putem implementa pentru a-i ține aproape și a-i fideliza pe oamenii cu care facem lucrurile să se întâmple, indiferent de specificul organizației.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.