Loading Events

Dragă personal branding! Eu sunt mic, tu fă-mă mare. Eu sunt indecis, tu fă-mă mai disciplinat.

Dorințele funcționează. Dar nu în cazul în care îți dorești un brand personal puternic și ușor de recunoscut. Pentru că brand-ul se construiește cu disciplină, creativitate și perseverență. Iar în cazul nostru, al freelancerilor, acest element face diferența între a căuta clienți și a face clienții să vină spre tine.

Pe 21 AUGUST, de la ora 18:30 la Impact Hub despicăm branding-ul personal în trei. Raluca Elena Rogoz, Founder TailorAd, Iunieta Sandu, Freelance Communication Specialist, Claudiu Jojatu, Digital Consultant la fckdotwork, dezbat, analizează și prezintă cele mai eficiente strategii de personal branding pentru freelanceri, studii de caz de succes și povești cu happy end.

Mai multe detalii despre speakeri și participare poți afla aici.

Pentru comunitatea Impact Hub, asigurăm 10 locuri la eveniment. Pentru a participa, gratuit, te rugăm să te înscrii prin formularul de mai jos.

Pentru acest eveniment nu se percepe o taxă de participare, dar poți face o donație pentru Free Miorița. Iulian Angheluță a fondat ONG-ul Free Miorița pentru a pune lumină în casele din mediul rural. Printre proiectele lor se regăsesc Lumină pentru România, Lumină pentru Ursici, Dacioți până-n Mongolia, Mioritici prin Kîrgîzstan sau NordkappSolo. Donează aici.

Înscrie-te aici:

Acest eveniment este recomandat și găzduit de Impact Hub Bucharest.