Loading Events

!MPRO Drop-In Class este un atelier destinat atât celor care nu au improvizat niciodată, cât și improvizatorilor care vor să regăsească prospețimea de la început.

!MPRO Drop-In Class face parte dintr-o serie de ateliere ce vor avea loc în prima săptămână a fiecărei luni. Niciunul dintre ateliere nu va semăna cu celălalt, experiențele fiind unice: spațiul, trainerul și temele propuse – vor fi diferite. Un singur lucru vor avea în comun: calitatea ridicată a trainerilor şi o experienţă de învăţare relaxată.

Pentru workshop-ul din 3 iulie 2018 tema este: “Stage fighting & choreography in improv”.

Dacă vrei ca scenele de improv pe care le creezi să aibă acel ceva în plus în afară de a sta fix în scenă și a vorbi, atunci cursul ăsta este pentru tine. O să înveți elemente de coregrafie și lupte scenice și o să intri un pic și în ce înseamnă să faci o scenă fără vorbe. Nu te speria, nu e nevoie să fii bun pe mișcare, ci doar deschis și dispus să te joci. Îți recomand să vii îmbrăcat lejer și să ai încălțăminte care nu alunecă usor. De restul mă ocup eu.” – Delia Alexandra, Riciu, trainer !MPRO Drop-In Class.

Pentru acest atelier, 7 locuri sunt dedicate exclusiv membrilor comunității Impact Hub.

Evenimentul are loc la Impact Hub Bucharest, participarea este gratuită, dar te rugăm să ne anunți că vei veni completând formularul de mai jos:

Abonare newsletter

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Acest eveniment este găzduit și recomandat de Impact Hub Bucharest.