Loading Events

Made in RO – Târg by Designist.ro, #13

6-7 aprilie 2019, 11:00 – 20:00

Organizator: Designist.ro

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, creat de platforma editorială Designist.ro îți dau întâlnire la ediția #FlowerPower a târgului. Pe 6 și 7 aprilie, are loc ediția de primăvară a târgului și așa cum te-a obișnuit, ediția #13 aduce cele mai bune proiecte ale designerilor români: accesorii home&deco, ilustrație, bijuterie, ceramică, design textil, fashion și, nu în ultimul rând, package design.

În cadrul Made in RO #13, se lansează ROOM 1.0 – un proiect care își propune să aducă în atenția publicului unele dintre cele mai active și inovatoare business-uri românești din zona designului de produs. Prima ediție îi prezintă pe cei de la Foldo, un studio de design românesc care creează aproape orice din carton. Vei putea fi oaspete într-un studio de 36 mp, amenajat în viziunea Foldo, în care pata de culoare o dau și alte obiecte ale designerilor români. Studioul va fi complet mobilat cu piese din carton – pliabile, ușor de transportat, 100% reciclabile și biodegradabile.

De asemenea, la Made in RO #FlowerPower va fi și seria Cool Workshops for Kids. Pe parcursul celor două zile de târg, Designist.ro pune la cale, împreună cu oameni talentați, profesioniști recunoscuți în domeniile lor, șase workshop-uri pentru micii creativi, pe teme de design și arhitectură, ilustrație, colaj, joc și fashion design. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a învăța prin joc, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.

Programul workshop-urilor și biletele se găsesc pe www.livetickets.ro, aici: https://www.livetickets.ro/bilete/cool-workshops-for-kids-made-in-ro-13. Numărul locurilor este limitat, iar biletele se achiziționează exclusiv online, înainte de eveniment.

Bilet intrare: 10 lei (Copiii sub 12 ani au acces gratuit)

Urmărește evenimentul de Facebook pentru noutăți.

Acest eveniment este recomandat de Impact Hub Bucharest.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.