Loading Events

Recomandat: How to web 2019

30-31 octombrie 2019, 09:00 – 18:30

Organizator: How to web

Loc: Face Convention Center, Piața Presei Libere 3-5

Detalii despre eveniment

Conferința How to Web 2019, unul dintre evenimentele de referință de tehnologie și inovație din Europa, expune metodele, tacticile și mentalitățile startup-urilor care au provocat revoluții digitale, și oferă acces direct la experți internaționali și locali, precum și exemple de succes din noul val de startup-uri din România și Europa Centrală și de Est.

Dedicată dezvoltării și scalării produselor digitale, How to Web reunește anual peste 1500 de antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori.

Evenimentul va avea loc în București, la Face Convention Center, pe parcursul a două zile, pe data 30 și 31 octombrie 2019.

Anul acesta startup-urile din tehnologie vor putea să intre în competiție în cadrul a două programe diferite: Startup Spotlight (în parteneriat cu KPMG) și UiPath Automation First CEE Awards.

Organizatorii conferinței How to Web 2019 îl aduc în România pe Sean Ellis, unul dintre oamenii care au avut un rol transformator în cultura startupurilor și ideilor inovatoare. El este fondatorul mișcării Growth Hacking la nivel mondial, autorul cărții „Hacking Growth” și fondatorul platformei online GrowthHackers.com. Alături de acesta, pe scena How to Web 2019 vor mai urca peste 50 de speakeri de talie internațională, care vor aduce în fața audienței tacticile și metodele de lucru care au dovedit un maxim de impact în creșterea afacerilor din tech.

Biletele la eveniment se pot achiziționa online aici: https://www.howtoweb.co/buy-tickets/.

Acest eveniment este recomandat de Impact Hub Bucharest.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.