Loading Events

Recomandat – Applied Intelligence: making AI a reality

30 mai 2019, 18:30 – 20:30

Organizator: Stefanini

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Toată lumea vrea să facă proiecte AI. Foarte puțini însă fac asta. Și mai puține proiecte de AI întră în producție.
Stefanini te invită la o discuție despre cum putem schimba asta. Vor fi 2 sesiuni dedicate cu:

  • Răzvan Țapu, care ne va împărtăși secrete despre cum să identifici, să califici și să planifici proiectele de AI.
  • Bogdan Mocanu, care ne va prezenta cum să pornești un astfel de proiect și cum să te asiguri că va livra rezultatele așteptate.

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 Înregistrare participanților
  • 19:00 – 19:30 Generating an AI Project cu Răzvan Țapu + Q&A
  • 19:30 – 20:00 Implementing an AI Project cu Bogdan Mocanu + Q&A
  • 20:00 – 21:00 Networking & Drinks

Cine sunt speakerii?

Răzvan Țapu este Head of Digital la Stefanini EMEA. Răzvan a creat și gestionează Centrul de Transformare Digitală, vârful de lance care face din Stefanini EMEA un furnizor unic pentru crearea și livrarea inovației prin tehnologie, strategii digitale și procese de livrare pentru clienții finali și business-uri. Centrul de Transformare Digitală oferă printre altele, servicii de Machine Learning, Augmented/Virtual Reality, RPA, Design Thinking etc. Răzvan are diplomă de absolvire în Rețele de Telecomunicații și Software, în cadrul Universității Politehnica din București, o diplomă de masterand în Telecomunicații în cadrul aceleiași Universități și încă o diplomă de masterat în Business Management la ASE București.

Bogdan Mocanu a abosolvit cu o diplomă de absolvire în Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (9.97/10) și are o diplomă de doctorand în electronică și telecomunicații la Universitatea Politehnică din București, și o a doua diplomă de doctorand de onoare în informatică la Universitatea Paris VI–Pierre et Marie Currie, Paris, France, în 2012. Din 2012, el a fost un cercetător asociat în cadrul departamentului ARTEMIS, Institut Mines-Télécom/Télécom SudParis, France. În 2018 el a preluat rolul de Profesor Asociat în cadrul departamentului de Telecomunicații al ETTI / Universitatea Politehnica din București. A fost implicat în 12 proiecte internaționale de cercetare și 2 proiecte internaționale. Pasiunea lui cea mai mare în domeniul cercetării implică tehnologii de aplicații computer vision pentru: indexare și redare de conținut video, recunoașterea pattern-urilor și tehnici de machine learning.

Urmărește evenimentul pentru noutăți.

Acest eveniment este recomandat de Impact Hub Bucharest.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.