Loading Events

Viitorul este creat de antreprenorii curajoși, care adoptă noile tehnologii, folosesc creativitatea ca diferențiator de business și au impact la nivel local, regional și global.

Cel mai simplu te pregătești pentru viitor dacă îl creezi chiar tu. Exact așa gândesc oamenii pe care îi poți întâlni la “Antreprenorii viitorului”, un nou eveniment Biz dezvoltat în parteneriat cu UniCredit Bank, care are loc vineri, 5 octombrie, la Radisson Blu București. Sunt antreprenori care dezvoltă businessuri prin care schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung.

Dacă te gândești să intri în business pe cont propriu, ești antreprenor la început de drum sau vrei să iei pulsul noului val din businessul românesc, acesta este evenimentul potrivit pentru tine. Panelul de speakeri reunește antreprenori de top din noul val, care au lansat businessuri bazate pe inovație, și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale. Printre speakeri se numără Cornel Amariei – antreprenor și inventator, Laurențiu Bănescu – Cofondator Zăganu, Matei Psatta – Co-founder TPS Engage, Adrian Cocan – Manager Lăptăria cu Caimac, Cristian Pitulice – Fondator Transilvania Train, managing partner GLOBE 365 Travel Boutique.

Vei afla cum faci față primului an pe cont propriu, cum dezvolți businessul cu resurse limitate și unde poți să găsești inspirație pentru a-ți diferenția businessul într-o piață tot mai aglomerată. Conferința reunește creatori de businessuri care au știut să clădească afaceri inovatoare și profesioniști cu viziune și experiență, într-o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

Descoperă mai multe detalii despre eveniment și participare aici: www.revistabiz.ro/antreprenoriiviitorului

Acest eveniment este recomandat de Impact Hub Bucharest.