Loading Events
Prima conferință virtuală Impact Hub – Cum ar putea arata viitorul Europei Centrale și de Est
13-14 noiembrie 2018, 11:00 – 16:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Participă la prima conferință virtuală din Europa Centrală și de Est a rețelei Impact Hub! Pe 13 și 14 noiembrie, ia parte la 3 cele 3 track-uri din conferința ”Cum ar putea arata viitorul Europei Centrale și de Est”!

Echipa Impact Hub, împreună cu WWF și Move.BG vor găzdui 3 evenimente online pe 13 și 14 noiembrie, cu formate interactive cum ar fi paneluri, ”world café-uri”, workshop-uri și conversații libere. Participanții vor putea să asculte, să învețe și să interacționeze cu speakerii invitați. Principalele țări pe care ne-am concentrate atenția prin această colaborare sunt Ungaria, Bulgaria, România, Croația, Serbia, Cehia și Ucraina, dar participarea este deschisă oricui este interest de temele discutate.

Evenimentele vor fi accesibile pe baza înregistrarii (gratuite) și a accesării unui link Zoom, disponibil prin intermediul DIF. 

Impact Hub Bucharest este organizatorul celui de-al treilea track, care are loc pe 14 noiembrie, între 14:00 și 16:00, ora României. Fiecare track durează între 2 și 3 ore.

Care sunt cele 3 track-uri?

 1. Community Lead Change: Reshape society from the ground up, 13 noiembrie, 11:00 – 14:00 ora României
 2. Mai ales în Europa de Est, diferențele dintre comunitățile urbane și rurale sunt foarte puternice, din punct de vedere economic, social, tehnologic și cultural. Schimbările se produc greu, iar inițiativele antreprenoriale care vin din afara unei comunități sunt văzute adeseori ca intervenții nedorite și sunt întâmpinare cu suspiciune și rezistență. De aceea, avem nevoie de schimbări care vin din interiorul comunităților.

  În acest track, se va discuta despre rolul comunităților în reimaginarea modului în care privim viitorul și despre puterea transformative a acestora.

  Acest track este coordonat de Impact Hub Budapest și Impact Hub Belgrade.

 3. 2. Female Entrepreneurship: Empowering women to start and grow their businesses, 14 noiembrie, 11:00 – 14:00 ora României

În această sesiune, se va discuta despre subiecte precum:

 • Povești de success al unor fondoare și parcursul lor professional
 • Modul în care tehngologia (blockchain) poate ajuta antreprenoarele să crească impactul pe care îl au
 • Puncte comune și obstacole în regiune
 • Organizații care susțin antreprenoarele

Acest track este coordonat de Move.BG și WWF.

 1. Impact Technology: redefining the potential of technology, 14 noiembrie, 14:00-16:00 ora României

Tehnologia are un impact puternic asupra mediului, a oamenilor și a întregii societăți, așa că modul în care o folosim determină dacă acest impact va fi pozitiv sau negative. Te invităm să înveți din povești inspiraționale despre modul în care tehnologia poate fi un instrument pentru impact pozitiv, să afli despre impactul tehnologiei civice în CEE și să discuți despre aplicațiile construite pentru cazuri de urgență din Mexic ne pot ajuta în viitor în regiune.

Acest track este coordonat de Impact Hub Bucharest.

Cum participi?

Track Community Lead Change, înscrie-te gratuit AICI.

Track Female Entrepreneurship, înscrie-te gratuit AICI.

Track Impact Technology, înscrie-te gratuit AICI.

Vei primi apoi link-uri de Zoom pentru a participa la sesiuni.

 

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.