Loading Events

După primele sale vizite în România, Tal Catran s-a arătat încântat de efervescența interacțiunilor  avute cu antreprenorii români și de dorința acestora de a învăța și experimenta lucruri noi.

De aceea, pe 20 noiembrie îl punem pe Tal Catran față în față cu voi, cu ideile voastre, iar pentru 5 dintre participanți experiența va fi completată de oportunitatea de a-și prezenta ideea sau startup-ul în fața întregii audiențe și să primească feedback pentru prezentările lor.

Agenda evenimentului

  • 19:00 – 19:30: Introducere Tal Catran și prezentarea punctelor esențiale de acoperit într-un pitch
  • 19:30 – 20:20: Exerciții pitching
  • 20:20 – 20:40: Încheiere
  • 20:40 – 21:00: Networking

Cui se adresează

  • Antreprenorilor la început de drum
  • Celor ce își doresc să devină antreprenori
  • Celor ce urmează să susțină o prezentare
  • Antreprenorilor experimentați, dar care consideră că întotdeauna mai pot învăța ceva în plus

Despre invitatul serii, Tal Catran

Tal Catran – Guru al programelor de accelerare & speaker internațional / Contribuitor activ al ecosistemului antreprenorial

Tal este guru-ul de necontestat al acceleratoarelor, fondator a 9 programe de accelerare în Israel și a altor câteva la nivel global. Este de asemenea un recunoscut speaker, împărtășind cunoștințele sale vaste către o multitudine de ecosisteme antreprenoriale din întreaga lume. Tal oferă consultanță în calitate de membru în advisory board-uri și de chairman într-o varietate de companii și startup-uri de tehnologie. Experiența sa îi conferă posibilitatea de a crea și de a spori performanțele a întregi ecosisteme antreprenoriale. Implicarea sa activă în startup-uri, acceleratoare, hub-uri de inovație și alături de jucători cheie din ecosistemul antreprenorial se întinde din Israel și până în Letonia, Lituania, Estonia, Finlanda, Rusia, India, China, România, Azerbaidjan și în curând și către Macedonia și Uzbekistan.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză și este organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul Ambasadei Israel în România.

Cum poți participa

Participarea la acest eveniment este gratuită. Prin completarea acestui formular îți asiguri prezența în public. Dacă dorești să susții un pitch, te invităm să ne lași un link la un clip video online unde să putem afla mai multe despre tine și startup-ul tău (un pitch de maxim 3 minute). Tal îi va alege la eveniment pe cei 5 care își vor exersa pitch-ul în fața tuturor.