Loading Events

Pitch Day Innovators for Children 2023

Eveniment final Innovators for Children 2022

8 noiembrie, 18:00 – 20:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Locație: Online

Detalii despre eveniment

Pe 8 noiembrie vom cunoaște 10 proiecte tehnologice ce contribuie la wellbeing-ul copiilor și adolescenților din România! 

După 2 luni de mentorat și pregătire de business, 10 startupuri și ONG-uri din acceleratorul Innovators for Children, ediția a 5-a, sunt gata să susțină în fața publicului pitchuri ale soluțiilor tehnologice dezvoltate, în cadrul evenimentului  Pitch Day.

Pitch Day va fi un eveniment online, iar prezentările proiectelor participante vor putea fi urmărite în direct. Pe parcursul a două ore, vom cunoaște ideile și proiectele înscrise, beneficiile aduse de acestea și etapele de evoluție prin care au trecut prin program. Tot atunci vom anunța și câștigătorii ediției din 2023, ce vor beneficia de opțiuni de finanțare pentru proiectul lor și vor continua experiența în cadrul programului Innovators for Children până la finalul anului.

Înscrierile se fac AICI.

Hai să ne cunoaștem
Despre Organizație
Misiunea
Echipa
Cariere
Presă
Hai în vizită
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.