Loading Events

Oportunități pentru startup-uri pe timp de pandemie – Meetup Changeneers

22 iulie 2020, 11:00 – 12:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Pe 22 iulie, de la 11:00 la 12:00, te invităm la meetup-ul Changeneers Oportunități pentru startup-uri pe timp de pandemie, prima întâlnire de comunitate din 2020.

Meetup-ul va fi un eveniment virtual în care ne vom conecta la tehnologie prin tehnologie și vom vedea care sunt oportunitățile pe care le poți dezvolta în perioadă de criză. La acest eveniment vom discuta cu Olivia Vereha, Chief Operations Officer la Code for Romania.

Despre Olivia Vereha: Cu un background în comunicare și User Experience Design, Olivia își dedică timpul, din 2016, coordonării programelor Code for Romania. Și-a dat seama din primele luni de voluntariat în organizație că acesta este locul potrivit pentru ea: un loc în care tehnologia aduce împreună oameni și comunități, iar mediul digital funcționează ca un catalizator pentru o viață mai bună. Încă de atunci a lucrat pentru proiecte de software care schimbă sisteme, care sprijină sectorul public și oferă ONG-urilor o soluție de a lucra mai rapid și cu un impact mai mare. Cu alte cuvinte, se ocupă de proiecte care construiesc o infrastructură tehnologică pentru spațiul civic atât de necesară pentru o societate modernă.

Despre Code for Romania: Este o comunitate de tineri profesioniști și entuziaști care dezvoltă pro-bono soluţii IT cu scopul de a rezolva probleme ale societăţii. Cu alte cuvinte, creează aplicații civice în următoarele domenii: informare și acces la date publice, educare și promovare a culturii, implicare și colaborare civică, facilitarea accesului la servicii publice.

Principalele subiecte ale meetup-ului:

  • Cum s-a mobilizat Code for Romania în plină perioadă de criză provocată de pandemie, cum au transformat provocările în oportunități;
  • Cât de important este să „prinzi” momentul potrivit sau să nu pierzi momentul;
  • Care sunt recomandările pentru early stage start-ups pentru lansarea pe piață, cum sincronizezi momentul potrivit cu soluția potrivită, cum reacționezi în situații de criză și cum rămâi relevant în contexte impredictibile

Agenda:

11.00 – 11.05 Intro
11.05 – 11.45 Despre oportunități cu Code for Romania
11.45 – 12.00 Q&A & Încheiere

Pentru a participa la Meetup-ul Changeneers este necesară înscrierea în formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.