Loading Events

Amânat! NO.MAD Talks 16 – Cum îți finanțezi ideile

17 martie 2020, 18:00 – 21:30

Organizator: NO.MAD Talks

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Ți-a venit cea mai bună idee de business din lume dar nu știi de unde să faci rost de bani să o implementezi? Ai încercat deja la părinți, frați și surori și tot nu a mers? Am trecut și noi prin asta, așa că am simțit nevoia să apelăm la experții care știu deja de unde și cum se iau banii.

La ediția 16 NO.MAD Talks i-am invitat alături de noi pe Ovidiu Tuduruță, fondator Packed for Funding și pe Adina Crețu, Project Manager, Startarium. De la ei vom afla cum să ne finanțăm ideile prin fonduri europene, Start-up Nation, crowfunding sau pitch. La eveniment va fi și Adrian Preda, fondator MyDesks.ro, care ne va spune ce înseamnă să ai o afacere care și-a propus să scoată freelancerii din casă.

Ovidiu Tuduruță, Fondator, Packed for Funding

Ovidiu Tuduruță și-a început cariera în domeniul drepturilor omului, fiind implicat în organizații internaționale și colaborând cu instituții europene, pentru a ajuta la definirea politicilor din acest domeniu. A activat în segmentul de advocacy ca și coordonator al Departamentului Politicilor pentru Tineret din cadrul European Disability Forum, luptând pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Actualmente antreprenor în piața de consultanță în dezvoltarea afacerilor, Ovidiu conduce cu succes o companie care oferă suport în accesarea fondurilor europene.

Adina Crețu, Project Manager, Startarium

Cu studii în Social Communication & Public Relations și un EMBA la Maastricht School of Management Romania, experiența Adinei include: strategie de marketing și comunicare, brand management, PR & BTL – completate de insights si practica de business planning pentru a se lega coerent. Din 2018, Adina a preluat atribuțiile de coordonator Startarium, cea mai complexă platformă pentru startupuri și antreprenori la început de drum. Prin intermediul Startarium, își folosește experiența pentru a susține ecosistemul local prin mentorat de business, programe de incubare, acces la instrumente de finanțare și, cel mai important, conținut educațional relevant despre cum poți porni și crește o afacere sustenabilă.

Adrian Preda, Fondator, MyDesks.ro

A lucrat aproape 11 ani în domeniul bancar, apoi în energie electrică și consultanță bancară. Dacă pozițiile precedente au presupus multă disciplină și un program fix la birou, acum a trecut spre antreprenoriat bazându-se pe nevoile reale ale freelancerilor. În luna octombrie 2019 a lansat MyDesks, aplicație care și-a propus să scoată freelancerii din casă și să lucreze din locuri creative.

Agenda evenimentului

18.30 – 19.10 Ovidiu Tuduruță, Packed for Funding – Cum îți finanțezi ideile prin fonduri europene

19.10 – 19.40 Networking break

19.40 – 20.10 Adina Crețu – Cum îți finanțezi ideile prin instrumentele Startarium

20.10 – 20.20 Adrian Preda – Prezentare studiu – De unde lucrează freelancerii

Cum participi?

Prețul biletului este 53 lei, acesta poate fi achiziționat doar online de pe eventbook.ro 

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.