Loading Events

Lansarea Green Startup Ecosystem Overview Report 2022

Lansare Green Satartup Ecosystem Overview Report 2022

15 septembrie 2022, 13:00 – 13:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

Pe 15 septembrie lansăm în cadrul Climate Innovation Day 2022 Green Startup Ecosystem Overview Report – maparea ecosistemului local de start-upuri verzi, organizațiile care le susțin și inițiativele regionale care pot accelera tranziția către o societate neutră din punct de vedere climatic. Rezervă-ți locul și descoperă-le pe toate!  

Maparea este un instrument util pentru profesioniști, antreprenori și inovatori interesați de sectorul verde și oferă o viziune mai largă asupra ecosistemului verde local, tendințele și provocările sale, punctele forte și nevoile sale.  

Raportul este dezvoltat în cadrul programului Black Sea ClimAccelerator de către Impact Hub Bucharest în România și Innovation Starter în Bulgaria, cu sprijinul EIT Climate-KIC  și alături de Raiffeisen Bank și OMV Petrom, în calitate de parteneri principali.

Pentru a participa la lansarea Green Startup Ecosystem Overview Report, înscrie-te în mod gratuit completând formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.