Loading Events

Innoteque 2019

27-28 martie 2019, 09:00 – 17:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Peste 150 de antreprenori și specialiști din România, Statele Unite ale Americii, Israel, Austria, Olanda și din partea Comisiei Europene participă în perioada 27-28 martie la o nouă ediție a Innoteque, cel mai important eveniment dedicat politicilor de inovație din România. Conferința este găzduită de Impact Hub Bucharest și organizată cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite în România, Ambasadei Israelului în România, Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, Reprezentanței Comisiei Europene în România, Advantage Austria,  Romanian American Foundation, Abbvie, Orange, KMPG Romania, CCIFER.

Innoteque 2019 pune antreprenori, cercetători, manageri de hub-uri și departamente de inovare din companii față în față cu factori decizionali din țară și de la Bruxelles pentru a identifica  și promova politicile cheie pentru inovare, cu accent pe domenii cheie precum sănătatea, energia și agricultura.

Evenimentul, desfășurat pe durata a două zile, va reuni peste 40 vorbitori, experți locali și internaționali, organizați în prima zi pe două teme paralele de discuție: una preponderent comercială și de afaceri și una de cercetare-dezvoltare și educație. A doua zi, vă invităm la 3 paneluri concentrate de domenii cu mare potențial pentru România: sănătate, energie și agricultură. De asemenea, vom organiza un târg de inovare, o ocazie unică de a cunoaște și interacționa cu 12 inovatori.

Care sunt politicile ce trebuie schimbate sau introduse pentru ca România să genereze cu adevărat inovare? Ce legătura este între creșterea economică și inovare? Cum contribuie inovarea la îmbunătățirea calității vieții? Sunt doar câteva dintre întrebările lansate de organizatori ce își vor găsi răspunsuri în cadrul celor două zile de conferință.

Concluziile discuțiilor vor fi incluse în propuneri concrete la nivel național, și prezentate apoi public și transparent într-un document de politici publice.

Printre invitații Innoteque 2019 se numără: Harry Gatterer (CEO Zukunftsinstitut), Günter Krasser (Managing Director and Head of Development Center Bucharest, Infineon Technologies Romania), Viorel Peca (European Commission, DG Connect), Ramona Jurubiță (KPMG Romania), Bogdan Ceobanu (European Commission, Policy Officer, Startup Europe), Ana-Maria Andronic (Head of Intellectual Property, Media & Technology Practice, DLA Piper, Bucharest Office).

Agenda detaliată și lista vorbitorilor pot fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului: www.Innoteque.com

Prima ediție Innoteque a avut loc în octombrie 2016 și a reunit peste 35 de invitați de renume din domeniul inovării, fiind un real succes în a crea punți de colaborare și dezvoltare între diversele categorii de actori: universități, mediul de afaceri, institutele de cercetare, antreprenori.

Evenimentul este organizat de Oana Craioveanu, antreprenor, co-fondator și manager al Impact Hub Bucharest, Andrei Roth, antreprenor și manager al biroului Cluj pentru UiPath și Roxana Voicu-Dorobanțu, cadru didactic universitar cu experiență în afaceri internaționale și ecosisteme antreprenoriale.

Cum participi?

Participarea la acest eveniment se face în baza solicitării unei invitații pe www.innoteque.com și a confirmării din partea organizatorilor.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.