Loading Events
Impact Lunch – Rainbowls
13 Iulie 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate

Detalii despre eveniment
Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Dublat de o poveste de succes a unui antreprenor local din HoReCa. 

La Impact Lunch, pe lângă bucuria de a fi împreună ca și comunitate, avem în fața noastră un antreprenor și un om ce ne demonstrează că fiecare poveste de business în HoReCa este diferită. În fiecare lună schimbăm antreprenorul-gazdă și rețeta. Ce rămâne constant? Promisiunea că fiecare ediție va fi una condimentată.   

Săptămâna aceasta vă invităm miercuri la Impact Lunch Lucian Velicu, Fondator Rainbowls. Poke bowl-ul este un concept internațional care prinde din ce în ce mai mult teren și în România, iar la Lucian a început ca o joacă în timpul pandemie. Din joacă s-a transformat în activitate serioasă de lucru, atât de serioasă încât abia se mai poate desprinde de munca de la restaurant. Haideți miercuri să-i aflăm întreaga poveste și care îi sunt planurile de viitor. 

Cum participi?
Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Daca vrei să participi la Impact Lunch cu Lucian Velicu, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.