Loading Events

Impact Lunch cu Fru Fru

15 & 16 Iunie 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate & Impact Hub Floreasca

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Dublat de o poveste de succes a unui antreprenor local din HoReCa. 

La Impact Lunch, pe lângă bucuria de a fi împreună ca și comunitate, avem în fața noastră un antreprenor și un om ce ne demonstrează că fiecare poveste de business în HoReCa este diferită. În fiecare lună schimbăm antreprenorul-gazdă și rețeta. Ce rămâne constant? Promisiunea că fiecare ediție va fi una condimentată.   

Am căutat de-a lungul timpului diversificarea businessurilor invitate, tocmai ca să ne lărgim perspectivele, să testăm mâncare după multiple rețete și să ne hrănim cu inspirație de la oameni care fac bine ceea ce fac și reușesc să aibă succes într-o industrie atât de provocatoare. Luna aceasta aducem pe scenă FruFru un business cu un început timid, dar care a ajuns la performanța să intre în portofoliul Unilever, vizând creşterea acestuia în valoare şi în volum.Haideți săptămâna viitoare, miercuri la 13:00 la Uni și joi la 12:00 la Flo să aflăm de la Claudiu AntalBrand & Communications Manager FruFru care este povestea acestui brand, cum ajungi “să fii cumpărat” și ce schimbări a adus această tranzacție.

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Daca vrei să participi la Community Lunch, poți achiziționă un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.   

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.