Loading Events

Impact Lunch – Adi Hădean

 

15 octombrie 2019, 13:00 – 14:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Un prânz cu impact! O dată pe lună, marțea, se întâmplă Impact Lunch.

O masă bună e însoțită și de o poveste bună așa că la această ediție ne vom întâlni și vom descoperi meniul unor antreprenori români și aflăm povestea din spatele business-ului.

Marțea aceasta îl cunoaștem pe Adi Hădean, bucătar pasionat și renumit în peisajul bucătăriei din România. Scrie acest blog, a publicat multiple materiale scrise despre gastronomie și a pornit inițiative sociale prin Asociația Adi Hădean precum Farfurii curate, programul de alimentație sănătoasă destinat grădinițelor. Avem ocazia să povestim mai multe despre proiectele și provocările lui Adrian și să ne inspirăm din experiența pe care a acumulat-o în toate contextele în care s-a implicat.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă ești interesat să participi, trimite un email la community@imapcthub.ro.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.