Loading Events
Impact Lunch – Chef Floris Agafiței

 

30 iulie 2019, 13:00 – 14:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Un prânz cu impact! O dată pe lună, marțea, se întâmplă Impact Lunch.

O masă bună e însoțită și de o poveste bună așa că la această ediție ne vom întâlni și vom descoperi meniul unor antreprenori români și aflăm povestea din spatele business-ului.

Energie bună și mâncare foarte bună în marțea din 30 iulie, comunitatea membrilor Impact Hub Bucharest face cunoștință cu Floris Agafiței, Chef @pointarthub!

Știm despre Floris că are 27 de ani, este fost jurist și iubitor de mâncare bună, pasionat de vinuri și streetwear. Gătește mâncare în stil bistro, cu elemente din bucătăria franceză, daneză, românească și mediteraneană, inspirată de momente și gusturi. Abia așteptăm să aflăm mai multe despre pasiunile și provocările lui!

Cum participi?
Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.