Loading Events

Impact Lunch by Cucinetta

 

23 martie și 24 martie 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca 

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Dublat de o poveste de succes a unui antreprenor local din HoReCa. 

La Impact Lunch, pe lângă bucuria de a fi împreună ca și comunitate, avem în fața noastră un antreprenor și un om ce ne demonstrează că fiecare poveste de business în HoReCa este diferită. În fiecare lună schimbăm antreprenorul-gazdă și rețeta. Ce rămâne constant? Promisiunea că fiecare ediție va fi una condimentată.   

Luna aceasta avem la masă un italiono vero care face paste așa cum a învățat la el acasă în Italia. Haideți săptămâna viitoare la Impact Lunch să îl cunoașteți pe Antonio Campisi, founder Cucinettași a lui poveste de antreprenor în România.  Arrivederci! 

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Daca vrei să participi la Impact Lunch cu Antonio Campisi, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității.  🤗

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.