Loading Events

Impact Lunch – Wing Eat

 

24 septembrie 2019, 13:00 – 14:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Un prânz cu impact! O dată pe lună, marțea, se întâmplă Impact Lunch.

O masă bună e însoțită și de o poveste bună așa că la această ediție ne vom întâlni și vom descoperi meniul unor antreprenori români și aflăm povestea din spatele business-ului.

De data aceasta îi vom avea alături pe cei de la Wing Eat. Conceptul Wing Eat a pornit de la ideea de a promova preparate, din carne de pui, deosebite, făcute rapid, dar totodată sănătoase. Preparate cu pasiune de bucătarul nostru, rețetele sunt unele unice cu un gust inedit, realizate din ingrediente atent alese, fresh, gustoase, de la producători locali.

Viziunea lor este de a fi acel food truck cool, din cadrul festivalurilor, gândit pe un concept urban modern, a cărui poveste a început în octombrie 2018, din dorința unor tineri antreprenori de a reinterpreta gusturi și produse, de bază, într-o bucătărie urbană, rafinată.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă ești interesat să participi trimite un email pe community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.