Loading Events

Marți, 31 iulie, de la ora 13.00 o așteptăm în bucătăria noastră pe Niki. Din noiembrie 2014 ea a deschis pe str. Mihai Eminescu Osteria Ciao Niki, un local pentru toți iubitorii de paste și produse italienești. Osteria este un concept apărut în Italia și reprezintă un mic local în care se servea mâncare simplă, preparată din ingrediente locale, care era însoțită întotdeauna de vin. Osteria Ciao Niki continuă conceptul, însă puțin personalizat: oaspeții lor au ocazia să asiste la pregătirea felului de mâncare pe care l-au comandat. La Impact Lunch avem ocazia să o cunoaștem pe Niki și să îi aflăm povestea.

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Pentru a savura meniul pe care ni-l pregătește ea verifică Slack luni dimineață sau trimite un e-mail la victoria.dinu@impacthub.ro.

Dacă nu ești membru încă, alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment!

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking