Loading Events

Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună, într-un mediu relaxat? Un prânz cu impact! Iar secretul impactului stă în rețeta pregătită, carisma gazdelor și poveștile mesenilor. Pentru că „Dragostea trece prin stomac” (da, chiar și cea pentru antreprenoriat!), venim în întâmpinarea comunității Impact Hub cu un eveniment săptămânal de-a dreptul… delicios: Community Lunch!

Mai mult decât atât, lună de lună aducem un antreprenor-gazdă cu care stăm la povești la un prânz de impact – Impact Lunch! Ce rămâne constant? Promisiunea că fiecare ediție va fi una condimentată!

Cum poți participa la acest eveniment?

Participarea la acest eveniment este deschisă exclusiv membrilor Impact Hub. Alege tipul de abonament potrivit nevoilor tale, activează-l și apoi înscrie-te la eveniment completând formularul de mai jos.

Dacă ești antreprenor, freelancer, manager sau angajat, cu Hub Connect ai acces la zeci de evenimente precum acesta și o comunitate activă de oameni cu atitudine antreprenorială.

Află ce include Hub Connect

Conectează-te și lucrează cu oameni asemeni ție, fă schimb de informații, colaborează pentru a crește startup-urile și inițiativele fiecăruia, construiește-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Află ce include Hub Coworking