Loading Events

Impact Lunch

 

16 februarie și 17 februarie 2022

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate și Impact Hub Floreasca

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Dublat de o poveste de succes a unui antreprenor local din HoReCa.

La Impact Lunch, pe lângă bucuria de a fi împreună ca și comunitate, avem în fața noastră un antreprenor și un om ce ne demonstrează că fiecare poveste de business în HoReCa este diferită. În fiecare lună schimbăm antreprenorul-gazdă și rețeta. Ce rămâne constant? Promisiunea că fiecare ediție va fi una condimentată.

În februarie avem ediție specială la Impact Lunch  și vă invităm să ne îndulcim la o poveste cu Simona Crăciun, fondator Tort de Bezea, o poveste despre versatilitatea bezelelor și a businessului. Simona a reușit să crească în 5 ani o echipă de 18 oameni și să ajungă la o cifră de afaceri de 450.000 de euro. Spune că această creștere a fost organică și bazată pe comunitatea pe care a creat-o în jurul brandului.

Cum participi?

Evenimentul are un număr limitat de locuri și se adresează membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Daca vrei să participi la Impact Lunch cu Simona Crăciun, poți achiziționa un DayPass la una din locațiile noastre și ai acces la toate facilitățile comunității. Mai mult, în prezent desfășurăm o campanie în perioada 14-24 februarie, valabilă în ambele locații Impact Hub. Mai multe detalii aici.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.