Loading Events

Impact Lunch – Balls Bucharest

 

12 noiembrie 2019, 13:00 – 14:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Cele mai frumoase povești se spun într-un mediu relaxat. Ce poate fi mai plăcut pentru membrii unei comunități decât un prânz împreună? Un prânz cu impact! O dată pe lună, marțea, se întâmplă Impact Lunch.

O masă bună e însoțită și de o poveste bună așa că la această ediție ne vom întâlni și vom descoperi meniul unor antreprenori români și aflăm povestea din spatele business-ului.

Marțea aceasta o cunoaștem pe Ala Dumitrache și bistro-ul ei de suflet Balls Bucharest, meatballs & beer shop. Vorbim despre începuturi în business și roller-coasters, despre ce face o chiftea și o bere bună. Mai mult decât orice, abia așteptăm să aflăm mai multe despre filosofia brandului construit de Ala, juicy delicious meatballs and a little bit of courage.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi, trimite un email pe adresa community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.