Loading Events

Impact Cafe – SDG Goals

 

13 februarie 2020, 18:00 – 19:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Stația Universitate, Str. Tudor Arghezi 8-10.

Detalii despre eveniment

Joi, 13 februarie, de la ora 18:00 aducem împreună membri din cele trei locații Impact Hub Bucharest la Impact Cafe la Stația Universitate, bistro-ul de la parterul Impact Hub Universitate alături de echipa Maidan ca să cunoaștem 3 business-uri de impact:

  • Citizen Next – este un startup civic tech, cu misiunea de a contribui la noua generație de servicii publice cu ajutorul tehnologiei
  • R-create – este un startup care are scopul de a introduce o soluție de ambalare reutilizabilă inovativă pentru e-commerce, pentru a reduce deșeurile din comenzile online
  • Adfaber – este un ONG care îi ajută pe oameni să înteleagă și să învețe cum să folosească tehnologia pentru o viață mai bună. Beneficiarii programelor sunt atât tinerii sau persoanele care înțeleg beneficiile și oportunitățile pe care le oferă tehnologia, cât și grupurile considerate vulnerabile la schimbările aduse de tehnologie.

Mai mult decât oricând, companiile se implică în rezolvarea și gestionarea unor probleme care țin de sustenabilitate, grijă pentru mediu și comunitate. Este vorba despre obiectele setate în acest sens de Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 2015. ONU a conturat un set de 17 obiective (de la problemele care țin de mediu, la justiție, inegalitate sau sărăcie) care să fie atinse până în 2030, pentru a gestiona cele mai importante probleme globale și a putea asigura generațiilor care urmează un viitor mai bun.

Pentru că parte din misiunea rețelei Impact Hub este și cunoașterea dimensiunii de impact social pe care îl au acțiunile și business-urile la care construim în fiecare zi, pe 13 februarie ne vom întâlni să ne luăm porția de inspirație și să cunoaștem business-uri din ecosistemul nostru care lucrează în direcția Sustainable Development Goals.

Dacă nu ești încă familiarizat cu ce sunt SDG-urile și cum ne raportăm la ele ca și rețea, poți citi o introducere aici https://in.startarium.ro/articole/obiectivele-de-dezvoltare-durabila-sdgs

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. 

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.