Loading Events

Hub Talks – The Gig Economy

17 aprilie 2019, 19:00 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Hub Talks este o întâlnire cu lideri inovatori, ale căror idei schimbă jocul. În jurul aceleași teme de interes general, dar abordată din patru unghiuri diferite conversația va fi una provocatoare mai ales pentru cei care sunt interesați de cum ne putem modela viitorul. În a doua parte a evenimentului fiecare poate lua parte la o discuție mai detaliată alături de invitatul preferat și un grup restrâns de participanți.

În ultimii ani pe piața muncii se poate observa modificarea comportamentelor mai ales din partea generației milenialilor. Job-urile fixe par a fi înlocuite ușor-ușor de prestări servicii destul de diverse pe care le găsim prin intermediul diferitelor platforme de freelancing și sharing. The Gig Economy – este rezultatul tehnologizării și digitalizării în multe domenii sau doar o schimbare de comportament în rândul noilor generațiai de angajați?

La ediția Hub Talks – The Gig Economy ne propunem să găsim împreună răspunsul la întrebări precum:

  • cum îți poți crește business-ul lucrând cu colaboratori
  • care sunt avantajele și dezavantajele de a fi freelancer
  • care este diferența între freelancing și gig-jobs
  • de unde lucrează ei și cum s-a dezvoltat acest comportament.

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 înregistrare participanți
  • 19:00 – 20:00 panel de conversații
  • 20:00 – 21:00 grupuri restrânse de discuții

Invitații evenimentului

Cătălin Modorcea – Ambasador Upwork

Cătălin e implicat în industria de Gig Economy ca freelancer, colaborator în echipe remote și ambasador la Upwork. Își împarte timpul între proiecte de marketing online și organizare de evenimente pentru comunitatea de freelanceri locală, de pe Upwork.

Delia Grigoroiu – Fundația Comunitară București

Delia este om de comunicare de mai bine de 10 ani, a comunicat și a strâns resurse pentru programele Fundației Comunitare București în perioada 2013-2015 și acum s-a reîntors în echipă. Din 2017, Delia este și coach transformațional.

Daniel Matei – Business Development Manager Impact Hub Bucharest

Daniel este în echipa Impact Hub Bucharest de 7 ani și se ocupă de dezvoltarea relațiilor cu partenerii, având experiență atât în postura de Director Impact Hub Bucharest, cât și în postura de trainer și consultant de marketing online pentru diverse proiecte.

Bertie Van Wyk – Workplace Specialist Herman Miller

Bertie lucrează pentru Herman Miller din 2006 după ce a absolvit cu 2 diplome în International Business & Marketing și abordarea lui holistică a ajutat la dezvoltarea mai multor departamente. Este considerat un avocat pentru bunăstare datorită abilităților sale de analiză și comunicare a sfaturilor de îmbunătățire a business-urilor.

Sorin Anagnoste – Knowledge Manager, EY Romania

Sorin are o experiență de 10 ani în consultanță de management, în special în aria de Intelligent Automation (RPA, Machine Learning, Chatbots, Intelligent OCR, Process Mining). Recent s-a ocupat de implementarea platformei GigNow în România, iar acum vine să ne povestească din aceasta postură despre experiența proiectelor de tip Gig în EY Romania.

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.