Loading Events

Hub Talks – How to win 2019

30 ianuarie 2019, 19:00 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Hub Talks este o întâlnire cu lideri inovatori, ale căror idei schimbă jocul. În jurul aceleași teme de interes general, dar abordată din patru unghiuri diferite conversația va fi una provocatoare mai ales pentru cei care sunt interesați de cum ne putem modela viitorul.

În a doua parte a evenimentului fiecare poate lua parte la o discuție mai detaliată alături de invitatul preferat și un grup restrâns de participanți.

La această ediție, alături de invitații noștri, vom descoperi care sunt principalele direcții și recomandări pentru un an de succes, din diferite perspective. Vom discuta despre tendințele legate cariera profesională (ce programe de dezvoltare individuală sunt recomandate, ce metode sunt utile pentru a-ți crește valoarea în piață), despre programele de antreprenoriat, avantajele și oportunitățile pe care le oferă și despre momentul potrivit pentru ca un startup să treacă printr-un astfel de program, dar și despre disciplina personală, despre organizarea timpului și stabilirea corectă a priorităților.

Invitații evenimentului

Invitații Hub Talks – How to win 2019

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos. Evenimentul începe la ora 19:00, așa că te așteptăm pentru înregistrare începând cu 18:30.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.