Loading Events

Reluăm seria meetup-urilor marca Changeneers, iar acum punem în centrul atenției oamenii care fac posibilă inovația prin tehnologie! Ești curios să descoperi și tu cum poți integra tehnologia în munca ta de zi cu zi?

Invitat special:

Invitatul acestei ediții este Cătălin Cîrstoveanu, neonatolog, cel care a pus bazele și gestionează cea mai modernă Secție de Terapie Intensivă Nou-Născuți din sud-estul Europei, aflată la Spitalul Marie Curie.

Secția condusă de el este cea în care ajung cele mai grave cazuri din țară, copii care nu ar supraviețui în alte condiții și care primesc aici o șansă reală de a se vindeca. Această secție a fost construită după modelul uneia din Iowa, are 1.900 mp, 27 de paturi și  a devenit în scurt timp un exemplu de bună practică medicală în România, dar și în Europa.

De ce să nu ratezi meetup-urile?

  • Afli noi tendințe în tehnologie și găsești soluții pe care le poți aplica în cariera ta
  • Lucrezi într-un business care poate avea un impact pozitiv prin tehnologie
  • Ești pasionat de tehnologie și ai idei creative de soluționare a unor probleme sociale

Înscrie-te la eveniment și vino să vezi cât de ușor poate fi să integrezi tehnologia în munca ta de zi cu zi. Primești feedback aplicat de la alți ingineri ai schimbării și pleci cu idei practice, gata să fie puse în aplicare!

Te așteptăm pe 23 mai, la Impact Hub Bucharest. Participarea este gratuită, dar este necesară înregistrarea pe site, AICI