Loading Events

Hack my struggle – Writing

13 noiembrie 2019, 14:30 – 15:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Lumea este într-o continuă schimbare, așa că învățarea continuă devine superputerea noastră pentru a face față provocărilor!

Întâlnirile Hack my struggle se concentrează în jurul subiectelor de interes profesional care ne frământă, pentru care vrem să găsim soluții sau pe care vrem să le dezbatem cu membri comunității care au preocupări similare.

O dată pe lună punem stop activităților de zi cu zi pentru a aduce laolaltă mai multe perspective și pentru a găsi rezolvarea provocărilor într-un mod personalizat și adaptat nevoilor fiecărui membru.

Cum se apropie finalul de an, vine și un prilej bun să ne așternem gândurile pe foaie sau pe laptop. Dacă ești preocupat de scrierea unui articol, al unui ghid, a unei postări interesante sau chiar o carte, această ediție Hack my Struggle poate fi o sursă bună de inspirație pentru tine. Învățăm unii de la alții despre un lucru scris bine și aflăm tips and tricks din experiența membrilor comunității.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă îți dorești să participi trimite un email pe adresa community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.