Loading Events

Hack my struggle – Slack Perks

13 septembrie 2019, 14:30 – 15:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Întâlnirile Hack my struggle se concentrează în jurul subiectelor de interes profesional care ne frământă, pentru care vrem să găsim soluții sau pe care vrem să le dezbatem cu membri comunității care au preocupări similare.

O dată pe lună punem stop activităților de zi cu zi pentru a aduce laolaltă mai multe perspective și pentru a găsi rezolvarea provocărilor într-un mod personalizat și adaptat nevoilor fiecărui membru.

După cum ai auzit veștile cele bune, Impact Hub Bucharest s-a extins în 3 locații prin fuziunea cu 3house! Iar veștile bune vin însoțite de vești și mai bune. Colaborarea în comunitatea Impact Hub Bucharest este pe cale să capete noi dimensiuni și multe multe oportunități de a fi împreună, atât online cât și offline.

Ne bucurăm împreună de o sesiune Hack My Struggle în care descifrăm misterele Slack-ului și ale comunicării online. Răspundem la toate curiozitățile și descoperim noua structură de canale de comunicare, cum și unde ne găsim cu toții! Nu rata ocazia să înțelegi această minunată aplicație și să fii la curent cu tot ce se întâmplă în spațiul Impact Hub Bucharest, care tocmai ce a devenit mai mare, mai încăpător, mai divers, mai mindblowing!

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Dacă ești interesat să participi trimite un email la community@impacthub.ro

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 030167

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 077190

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.