Loading Events

Hack my struggle – Rolurile din viața mea. Puterea flexibilității

6 august 2019, 14:00 – 15:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Lumea este într-o continuă schimbare, așa că învățarea continuă devine superputerea noastră pentru a face față provocărilor!

Întâlnirile Hack my struggle se concentrează în jurul subiectelor de interes profesional care ne frământă, pentru care vrem să găsim soluții sau pe care vrem să le dezbatem cu membri comunității care au preocupări similare.

O dată pe lună punem stop activităților de zi cu zi pentru a aduce laolaltă mai multe perspective și pentru a găsi rezolvarea provocărilor într-un mod personalizat și adaptat nevoilor fiecărui membru.

Săptămâna aceasta la Hack my Struggle facem un exercițiu în comunitate în care analizăm rolurile din viața noastră, timpul și energia pe care le dedicăm fiecăruia și descoperim puterea flexibilității împreună.
Impact Hub Global Survey de la începutul anului spune că în medie, un hubber lucrează 45.2 ore pe săptămână. Ce poate fi mai fain decât o discuție în care povestim cum facem această magie să se întâmple, chiar să o facem și mai bine!

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 030167

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 077190

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.