Loading Events

FullHubDay la Timpuri Noi

 

10 octombrie 2019, 09:00 – 18:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Știai că în comunitatea Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi sunt aproximativ 160 de persoane? Chiar dacă vii zi de zi aici sau poate doar din când în când, cu siguranță nu te-ai întâlnit cu toată lumea până acum. De aceea, vrem să vedem ce înseamnă să găzduim comunitatea în capacitatea maximă a spațiului nostru din Timpuri Noi.

De-a lungul celor 7 ani de când se tot întâmplă Impact Hub în România am avut ocazia să învățăm cu fiecare eveniment, cu fiecare nou membru sau cu fiecare părere din partea ta ce înseamnă să construiești o comunitate și să gestionezi un spațiu de coworking. Suntem într-un moment în care deja am celebrat deschiderea celei de-a doua locații și curând te vom invita să o celebrăm și pe a treia.

Așa că pe 10 octombrie vrem să înțelegem ce înseamnă o zi în hub în care este prezentă toată comunitatea în același interval orar de lucru. Ce zici? Ne iese? Propunerea către tine este să fii în spațiu în intervalul 9.00 – 18.00 sau un interval de timp cât mai mare din cel propus. Avem nevoie de părerea ta pentru a înțelege cum se simte și să trăiește o zi în care am veni cu toții în același timp în hub.

De ce e importantă prezența ta?

  • feedback-ul tău sincer este cea mai bună metodă pentru noi de a înțelege cum se simte și se trăiește o zi în care am fi cu toții în același timp în spațiu
  • în funcție de nevoile și sugestiile pe care le recomanzi putem lua cele mai bune decizii legate de design-ul spațiului
  • putem înțelege mai bine care ar fi facilitățile pe care trebuie să continuăm/începem să punem accent (zona de relaxare, bucătăria etc.)
  • ne ajuți să creștem și să oferim comunității ceea ce îi trebuie pentru a lucra cu spor

Nu în ultimul rând, e o bună oportunitate de a te întâlni cu mare parte din membri și, cine știe, de a găsi noi colaborări sau răspunsuri la întrebările tale! Știai că domeniile de activitate ale membrilor noștri variază de la IT, la marketing, design și legal?

Cum participi?

Acest eveniment este deschis cu prioritate membrilor din comunitatea Impact Hub, dar si publicului larg care își dorește să cunoască spațiul de la Timpuri Noi și întreaga comunitate, pe bază de confirmare.

Completează formularul de mai jos dacă îți dorești să participi la eveniment.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.