Loading Events

Cum am putea face lumea mai bună prin tehnologie? Care sunt startup-urile pregătite să inoveze, să propună soluții creative, să facă o diferență? Aflăm răspunsurile pe 9 februarie, la Finala Changeneers Challenge!

Competiția Changeneers Challenge este dedicată găsirii acelor startup-uri care care pot oferi soluții de impact la probleme urgente din domenii importante pentru noi toți: educație, sănătate sau accesibilitate. În urma înscrierilor primite, am selectat 12 finaliști, 12 antreprenori care  vor susține un pitch și vor demonstra live utilitatea proiectelor,  în fața voastră și a juriului, pentru a câștiga marele premiu: 5000 de euro și o campanie Social Media by Samsung România.

De ce să participi?

Finala va fi un eveniment interactiv, în care vom încerca să îi conectăm pe finaliști cu potențiali clienți. În plus, vom testa soluțiile propuse și va fi o bună ocazie de networking și de a cunoaște alți dezvoltatori, antreprenori tech, profesionști din social, comunicatori, ingineri și designeri sau chiar investitori.

Cum te înscrii?

Participarea este gratuită, dar este necesară înscrierea prin completarea formularului de mai jos: