Loading Events

Feedback Brunch – TripwithMojo

 

2 aprilie 2019, 11:00 – 12:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Feedback Brunch este evenimentul concentrat pe nevoile și business-urile membrilor comunității Impact Hub Bucharest. Construim contextul potrivit în care un membru prezintă provocarea cu care se confruntă în business-ul/startup-ul său, iar comunitatea contribuie cu soluții și feedback!

Pe 2 aprilie, de la ora 11.00, Ayhan Bari, membru în comunitatea Impact Hub Bucharest, ne invită să descoperim proiectul la care lucrează și să contribuim cu expertiza noastră.

TripwithMojo este un tool gratuit de gestionare a vacanțelor, prin care familii sau grupuri de prieteni pot organiza și achiziționa vacanța în cel mai simplu mod. Folosind aplicația se poate stabili de comun acord o perioadă, o destinație, poți alege cum să ajungi acolo, unde o să stai și ce mai poți face acolo. Se poate crea un buget comun pentru plăți, astfel încât să împarți în mod egal cheltuielile – totul într-o singură platformă.

Cum participi?

Acest eveniment este dedicat exclusiv membrilor comunității Impact Hub. Pentru a-ți confirma prezența, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Unde ne găsești

Hai în vizită

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. În București suntem prezenți din 2012, iar în 2017 ne-am triplat spațiul pe care ți-l punem la dispoziție, oferindu-ți acum 1600 mp pentru coworking și evenimente.