Loading Events
Fears & Failures 2018
3 noiembrie 2018, 9:00 – 20:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Ne mișcăm tot mai repede, jonglăm cu task-uri și cu viața personală, ne grăbim să fim prezenți peste tot și vrem să luăm cele mai bune decizii. Cu cât ne asumăm responsabilități mai mari, cu atât crește riscul de a afecta organizațiile pentru care lucrăm sau viețile oamenilor cu care ne încojurăm. Ceea ce înseamnă că uneori vom greși sau că vom acționa din teamă sau tocmai contra ei.

De câte ori însă ne oprim și reflectăm asupra fricilor și a eșecurilor noastre? Cât de sinceri suntem cu noi și acceptăm partea mai puțin frumoasă a lucrurilor, cât de dispuși suntem să auzim că în jur există nedreptate, cât de des recunoaștem că este normal și uman să avem probleme?

Noi credem că trebuie să vorbim deschis despre toate acestea.

Pe 3 noiembrie, la Fears & Failures, la Impact Hub Bucharest, ne propunem să aducem laolaltă antreprenori, reprezentanți ai domeniului business și non-guvernamental, facilitatori și jurnaliști, pentru a descoperi împreună poveștile și lecțiile care stau în spatele experiențelor mai puțin plăcute din viața noastră, de a ne recunoaște fricile sau de a descoperi lecții din eșecuri reale de care s-au lovit.

Rezervă-ți locul la eveniment pe www.fearsandfailures.ro

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.