Loading Events

Eveniment final – Innovators for Children 2022

Eveniment final Innovators for Children 2022

15 decembrie, 10:00 – 11:30

Organizator: Impact Hub Bucharest

Locație: Online

Detalii despre eveniment

A patra ediție a programului Innovators for Children a ajuns la final!

Cele 3 organizații desemnate câștigătoare în cadrul Pitch Day 2022 au trecut printr-un proces intens de învățare despre noțiuni importante de business, dar și despre industria în care activează. În acest timp au lucrat la dezvoltarea proiectelor împreună cu mentori experimentați și au beneficiat de finanțare și o campanie de PR, iar acum se pregătesc să aducă în fața publicului soluțiile tech prin care își propun să contribuie la educația copiilor din România:

ONE Learning este o platformă și aplicație dedicată părinților și educatorilor cu ajutorul căreia aceștia pot crea activități practice și interactive (misiuni/ quests) off-screen pentru copii între 3-8 ani.

Investory este un joc de educație financiară pentru mobil și tabletă, potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani.

Manuscrito este o aplicație ce ajută copiii cu vârste între 4 și 8 ani să învețe abilitățile fundamentale: scris, citit și matematică simplă.

Înscrie-te la evenimentul online de absolvire al programului Innovators for Children – ediția IV – și află direct de la reprezentanții proiectelor cum funcționează cele 3 soluții, cum au evoluat de-a lungul acceleratorului Innovators for Children și ce planuri de viitor și-au conturat!

 

Înscrierile se fac AICI.

Hai să ne cunoaștem

Despre Organizație

Misiunea

Echipa

Cariere

Presă

Hai în vizită

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.