Loading Events

Entrepreneurial Stories – Wellbeing to power business

10 septembrie 2019, 18:30 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate, Str. Tudor Arghezi 8-10

Detalii despre eveniment

Entrepreneurial Stories este evenimentul unde ai ocazia să cunoști, de fiecare dată doi antreprenori excepționali. Dintre aceia care nu acceptă status quo-ul, care nu se supun regulilor sau viitoare figuri iconice ale ecosistemului antreprenorial. Ei vin, fără powerpoint și tu ai ocazia să începi dialoguri care contează; care încep idei, care stârnesc alte întrebări. Pentru că numai împreună putem să fim din ce în ce mai inspirați.

Ei doi îți povestesc experiența lor. Noi întâlnim industrii diverse, în jurul unei teme comune.

De data asta vorbim despre răspunsuri creative, susținute, strategice, planificate la întrebarea:
Q: Unde punem WELLBEING-ul în business planul organizațiilor noastre și de ce?

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 înregistrare participanți
  • 19:00 – 20:45 sesiune moderată de întrebări și răspunsuri
  • 20:45 – 21:00 încheiere & networking

Dacă ți-ai început startup-ul sau dacă vrei să îl duci în faza următoare, dacă doar ai un gand sau dacă îți lipsesc niște răspunsuri în așa fel încât să îți duci echipa și mai departe, pregătește-ți întrebările și confirmă prezența.

Invitații evenimentului

Ciprian Morar – CEO Lateral.inc

Ciprian Morar este fondatorul Lateral, o companie inovatoare de design și tehnologie din România, cu birouri în Târgu Mureș, Oradea, Cluj, San Francisco și New York.

De asemenea, Ciprian este Chief Design & Technology Officer la International Cruise & Excursions, o companie de turism B2B din Statele Unite ale Americii cu peste 3.000 de angajați și o cifră de afaceri de peste 1 miliard de dolari.

Mai multe detalii pe: http://www.lateral-inc.com

Richard Joannides – Founder & Head of Emotional Intelligence, Verita International School

Richard a absolvit Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles, California și a obținut diploma de masterand în Educație Timpurie de la Universitatea Oxford. A călătorit și studiat în întreaga lume: Los Angeles, Loyola University Rome, Marymount University Bonn Germany și University of Bonn Oxford din Anglia, Oxford University – Queens College.

Richard este pasionat de copii și educație și a lucrat în ultimii 5 ani ca profesor și Director de Social Emotional Learning. Se ocupă și de terapia copiilor diagnosticați cu cancer din cadrul spitalului Fundeni. Are peste 10 ani de experiență de Mindfulness Parenting.

Mai multe pe: https://www.veritaschool.ro

 

Alin Zăinescu – De data aceasta, moderator. 

Alin este un super interesant și multilateral personaj, consultant de strategie de business și antreprenor. Cu mai mult de 20 de ani de experiență în antreprenoriat online și digital marketing, Alin a fondat mai multe companii în continuare în creștere sau din care a facut exit (în nicio ordine: LoveltyApp, CameleoArt, comunicatedepresa.ro,mediaIQ, StatusPimp, Virtual Business University si altele) lucreaza mereu la altele noi și este în continuă mișcare. Acum locuiește în Sacramento, pune întrebarile corecte și își urmează mereu pasiunile.

Mai multe despre Alin Zăinescu, aici: https://www.alinzainescu.com/

Cum participi?

Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Ia în considerare că este un eveniment ce se desfășoară în limba engleză.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.