Loading Events
Entrepreneurial Stories – Who are the Innovators for Children?

16 octombrie 2019, 18:30 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Universitate, Str. Tudor Arghezi 8-10

Detalii despre eveniment
Entrepreneurial Stories este evenimentul unde ai ocazia să cunoști, de fiecare dată doi antreprenori excepționali.

De data asta însă, vom cunoaște antreprenorii inovatori, care vin să ne împărtășească din experiența lor despre ce înseamnă să inovezi prin tehnologie într-un domeniu în care interacțiunile sunt mai degrabă bazate pe afecțiune.

Ei sunt câștigătorii Innovators for Children, programul de accelerare organizat de Impact Hub Bucharest, Impact Hub Basel și Fondation Botnar, ce a oferit finanțare totală de 100.000 de euro startup-urilor cu idei tech inovatoare pentru sănătatea și wellbeing-ul copiilor.

Agenda evenimentului:

  • 18:30 – 19:00 înregistrare participanți
  • 19:00 – 20:45 sesiune moderată de întrebări și răspunsuri
  • 20:45 – 21:00 încheiere & networking

Dacă ți-ai început startup-ul sau dacă vrei să îl duci în faza următoare, dacă doar ai un gand sau dacă îți lipsesc niște răspunsuri în așa fel încât să îți duci ideea și mai departe, pregătește-ți întrebările și confirmă prezența.

Invitații evenimentului
Kinderpedia

Daniel Rogoz, co-fondator Kinderpedia, câștigătorul marelui premiu de 45.000 de euro, a dezvoltat împreună cu echipa o aplicație ce optimizează procesele administrative și plasează colaborarea între educator și părinte în centrul actului educațional.

În următoarea perioadă Kinderpedia își propune să dezvolte un modul de evaluare a progresului scolar si sa deruleze un proiect pilot pentru școli și grădinițe publice, astfel încercând să creeze o schimbare sistemică a modelului de management al școlilor și grădinițelor din România.

Mai multe detalii pe: https://www.kinderpedia.co/

CivicTech – Citizen Next
Lucian Stuparu, co-fondator CivicTech, câștigător al sumei de 22.500 euro pentru platforma parinte.eu, vine cu o propunere de aplicație prin care părinții să poată fi notificați de planul de vaccinuri necesar copiilor lor, precum și de alte investigații recomandate pentru aceștia. Aplicația va conține inclusiv o componentă educațională, din surse verificate/ oficiale, care să facă viața noilor părinți mult mai ușoară.

Mai multe pe: https://civictech.ro/

 

Asociația Kinetobebe

Ana Raluca Chișu, fondator Asociația Kinetobebe, și câștigător al sumei de 17.500 de euro, își propune să creeze un laborator digital de stimulare neuromotorie a copiilor, care să creeze conținut pentru o rețea de micro learning pentru kinetoterapeuți.

Mai concret, va fi dezvoltată o platformă de învățare de bune practici pentru specialiști, care prin îmbunătățirea calității actului terapeutic, vor susține recuperarea mai rapidă și eficientă a copiilor.

Mai multe despre Kinetobebe, aici: https://kinetobebe.ro/

Moderator

Daniel Matei, Business Development Manager la Impact Hub Bucharest, este în echipa Impact Hub Bucharest de 7 ani și se ocupă de dezvoltarea relațiilor cu partenerii, având experiență atât în postura de Director Impact Hub Bucharest, cât și în postura de trainer și consultant de marketing online pentru diverse proiecte.

 

Cum participi?
Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.