Loading Events

Entrepreneurial Stories – Business for children

4 iunie 2019, 19:00 – 21:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Impact Hub Bucharest, Splaiul Unirii 165, clădirea TNO2, etaj 1

Detalii despre eveniment

Entrepreneurial Stories este evenimentul unde antreprenorii de succes își împărtășesc experiența lor pentru cei care se gândesc sau lucrează la dezvoltarea afacerii lor.

Celebrăm Ziua Internațională a Copilului cu o ediție dedicată business-urilor care se adresează educației tinerilor.
Povestim cu invitații noștri despre care sunt provocările în a construi un business în educație, ce reușite sărbătoresc, dar și despre cum consideră că aduc o contribuție în societatea pe care o cresc.

Invitații evenimentului

Diana Segărceanu – Co-Founder/Executive Director, Avenor College

”Sunt Co-Fondator si Director Executiv al Avenor College – școală internațională bilingvă ancorată în cultura românească. Scoala a fost înființată în 2007 pentru că nu exista la acea vreme nicio instituție care să ofere educația pe care mi-o doream pentru copiii mei. Buna educație se face cu pasiune, dedicare, generozitate, multă pricepere, resurse materiale importante, dar mai ales se face cu tot sufletul.

La Avenor College formăm liderii viitorului, provocându-i pe elevi să-și descopere calitățile și talentele, să-și creeze propriul traseu de învățare și să-și contureze propriul viitor. Lucrând împreună, co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea.

La Avenor toți învățăm, suntem elevi și profesori în același timp. Eu învăț în fiecare zi de la copiii mei, Ana și Tudor, și de la cei 500 de elevi avenorieni.”

Carmen Iorgulescu – Coordonator KEN Academy

Carmen Iorgulescu este Coordonator KEN Academy, primul și cel mai complex program de educație financiară și antreprenorială dedicat copiilor cu vârste între 7 și 13 ani.

Absolventă a facultății de Psihologie, Carmen are o experiență de peste 18 ani atât în calitate de consultant de resurse umane cât și ca antreprenor, trainer de educație financiară și antreprenorială pentru copii și speaker la conferințe de educație financiară pentru părinți.

În 2012, a pus bazele KEN Academy, o poveste care a început cu 20 de copii și care, în prezent, are peste 3000 de copii absolvenți.

Carmen se bucură și susține curajul, spiritul de inițiativă și încrederea copiilor de a acționa pentru a-și transforma visele în realitate. Crede cu tărie că fiecare copil merită să devină conştient că în interiorul său se află o multitudine de posibilităţi care merită să fie descoperite şi dezvoltate. Este activ implicată în proiecte educaționale, știind că ” inteligența financiară ” este un “must have” al zilelor noastre, în timp ce “spiritul antreprenorial” este un motor pentru creșterea viitoare, acel element “cheie” ce îi ajută pe copii să se descurce în viață indiferent ce vor alege să facă și indiferent cum va arăta piața muncii.

Cătălin Modorcea – Moderator

Cătălin e implicat în industria de Gig Economy ca freelancer, colaborator în echipe remote și ambasador la Upwork. Își împarte timpul între proiecte de marketing online și organizare de evenimente pentru comunitatea de freelanceri locală, de pe Upwork.

 

 

 

 

 

Cum participi?
Participarea la acest eveniment este deschisă, însă te rugăm să confirmi completând formularul de mai jos.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

+40 728 453 297

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 030167

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 077190

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.