Loading Events

EIC Info Day – Financing for scale up breakthrough technologies and game changing innovations: EIC Accelerator

Eveniment final Innovators for Children 2022

11 aprilie, 09:00 – 13:30

Organizator: MSP & Impact Hub Bucharest

Locație: Impact Hub Bucharest

Detalii despre eveniment

Evenimentul este organizat de Măgurele Science Park și Impact Hub Bucharest și este dedicat startupurilor și IMM-urilor care au un produs, serviciu sau model de afaceri inovator care ar putea crea noi piețe sau care are potențialul de a schimba regulile jocului pe cele deja existente atât în Europa, cât și în restul lumii. Această oportunitate este deschisă celor care au ambiția și dorința de a se extinde exponențial și care caută finanțare substanțială, însă întâmpină dificultăți în a convinge investitorii privați să se implice în afacerea lor.

Dacă te recunoști în cele de mai sus și, în plus, navighezi prin numeroasele fonduri de investiții și programe de finanțare fără a ști de unde să începi, atunci această sesiune de informare este punctul de pornire perfect! Află mai multe despre oportunitățile disponibile prin EIC Accelerator, programul de finanțare pentru startupuri cu afaceri din domeniul tehnologiei din cadrul HORIZON Europe, și despre serviciile de suport pe care le poți accesa pentru a te asigura că primești finanțarea de care ai nevoie.

Evenimentul va oferi întregului public interesat oportunitatea de a afla diferite puncte de vedere și abordări despre potențialul acces la finanțare și oportunitățile de investiții disponibile și se va încheia cu o sesiune de Q&A în cadrul căreia vei putea afla răspunsul la întrebările cele mai relevante pentru tine.

Află mai multe despre eveniment și rezervă-ți locul în mod gratuit aici!

Hai să ne cunoaștem
Despre Organizație
Misiunea
Echipa
Cariere
Presă
Hai în vizită
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.