Loading Events

Disconnect2Reconnect cu Alecsandra Lițu

10 iunie 2020, 17:00 – 17:45

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

#Disconnect2Reconnect este interviul în care ne reconectăm la noi înșine alături de invitați care ne ajută să depășim cu echilibru perioada în care ne aflăm.

Alecsandra creează de 15 ani, din postura de trainer, consultat în comunicare relațională și coach, „spații” în care oamenii să descopere părți și porți noi către ei înșiși. Dacă o vei întreba, îți va spune că totul e conectat. Crede în sincronicitate și sens și în abilitatea oamenilor de a construi împreună o lume mai bună. Este partener și formator al Școlii de Coaching MindLearners și Consultant în Metoda de comunicare relatională ESPERE dezvoltată de Jacques Salomé.

Cum să ne construim relațiile? Este întrebarea la care Alecsandra va oferi diferite perspective.

Gazda conversației este Tori Dinu, Community Manager Impact Hub Bucharest.

Cum participi?

Acest eveniment face parte din seria #reConnect. Pentru a participa la conversația online urmărește pagina #reConnect.

Dacă vrei să ai acces la evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant pentru tine, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru tine și afacerea ta, activează-ți membership-ul #reConnect.

Vrei să te (re)conectezi cu noi?

  • Te înregistrezi o singură dată în formularul de mai jos.
  • Noi îți trimitem o dată pe săptămână un material complet cu principalele subiecte din acea săptămână, inclusiv oportunitățile pe care noi le recomandăm, dar și programul evenimentelor următoare.
  • Nu ai de ce să îți faci griji că vei rata subiectele importante pentru tine, cu jumătate de oră înaintea începerii unui noi eveniment online vei primi o notificare scurtă despre asta. Tu decizi unde vrei să urmărești evenimentul și să interacționezi cu noi: chiar aici, pe website-ul impacthub.ro, pe pagina de Facebook, canalul de Youtube sau de ce nu, pe LinkedIn.
  • Poți oricând să te dezabonezi cu un simplu click din primul email pe care îl vei primi de la noi, dar știm deja că nu vrei să ratezi nicio oportunitate de reconectare.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.