Loading Events

Digital Marketing Forum

Eveniment final Innovators for Children 2022

25-26 aprilie, 8:00 – 18:00

Organizator: Evensys

Locație: Hotel JW Marriott București

Detalii despre eveniment

Digital Marketing Forum te invita pe 25-26 aprilie la 2 conferinte si 2 masterclassuri pline de solutii practice, idei noi si abordari creative pentru planuri de promovare care dau rezultate. Afla care sunt ultimele tendinte si invata de la specialisti recunoscuti pe piata cum poti inova strategiile, folosind cele mai eficiente tactici.

Detalii si inscrieri: www.digitalforum.ro

CONFERENCE • DAY 1

Marketing Revolution 2024

JOI, 25 APRILIE 2024

Prima zi de conferinta reuneste specialisti din companii si agentii cu experienta in marketingul interactiv si comunicare online, ce vor oferi participantilor kit-ul de informatii necesar pentru a face fata provocarilor actuale din mediul digital, intrand in culisele unor campanii eficiente.

CONFERENCE • DAY 2

Next-Gen Marketing

VINERI, 26 APRILIE 2024

A doua zi de conferinta este dedicata examinarii celor mai noi strategii si abordarilor inovatoare care au avut succes in piata de marketing digital, precum si a instrumentelor, tehnologiilor si platformelor disponibile pentru a ajuta companiile sa isi creasca afacerile online.

MASTERCLASS • DAY 2

Multi-Channel Digital Strategy

VINERI, 26 APRILIE 2024

Acest curs intensiv ofera cele mai bune practici, informatii esentiale si sfaturi utile pentru ca organizatiile sa adopte o strategie digitala integrata bine construita si sa aplice diferite solutii de succes, care sa insoteasca eforturile brandurilor si companiilor in demersurile lor de dezvoltare.

MASTERCLASS • DAY 2

Innovative Social Media Strategy

VINERI, 26 APRILIE 2024

In cadrul acestui curs vei invata cum poti crea campanii eficiente in social media, care sa atraga atentia publicului, iar vorbitorii te vor ghida pas cu pas prin procesul de dezvoltare si implementare a unei strategii de continut, folosind tactici care genereaza rezultate reale.

 

Rezervă-ți un loc la eveniment.

Hai să ne cunoaștem
Despre Organizație
Misiunea
Echipa
Cariere
Presă
Hai în vizită
Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945
rețeaua globală
Impact Hub
Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.