Loading Events

De la idee la produs și lansarea pe piață – Meetup Changeneers

17 septembrie 2020, 11:00 – 13:00

Organizator: Impact Hub Bucharest

Loc: Online

Detalii despre eveniment

În septembrie reluăm întâlnirile de comunitate, tot în mediul online. Astfel că, pe 17 septembrie, de la 11:00 la 13:00, te invităm la meetup-ul Changeneers De la idee la produs și lansarea pe piață.

La acest eveniment o vom avea ca invitată pe Irina Ianculescu, fondatoarea platformei Marketing as a Habit. Cu ea vom discuta despre metodele de validare a produsului, precum și cum adaptăm strategia de marketing în funcție de resurse și cum găsim profilul de client pe canalul potrivit.

Despre Irina Ianculescu: Este fondatoarea Marketing as a Habit, o platformă de resurse și cursuri de marketing dedicată antreprenorilor și marketerilor de pretutindeni care doresc să învețe cum să adapteze strategii de marketing, tactici și modele de gândire la specificitățile afacerii lor. Misiunea Marketing as a Habit este să te ghideze în a aborda marketing-ul strategic, sistematic și eficient. Este împotriva marketing-ului de duzină de tip copy/paste și a bunelor practici copiate de pe internet. Atunci când marketing-ul devine un obicei strategic, el poate transforma modul în care faci business.

Cu o activitate de 11 ani în online, Irina a lucrat ca in-house marketer, strateg, manager de echipe și consultant independent pentru companii din industrii precum software & Saas și fintech. Înainte de a lansa Marketing as a Habit, Irina a fost Digital Marketing Manager la 2checkout și Head of Marketing la SmartBill, unde a coordonat echipele de marketing, fiind responsabilă de strategie și dirijarea activităților de marketing. În paralel, Irina este implicată și în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial atât prin participarea ca mentor de marketing la Startarium, cât și ca membru al juriului în diverse competiții pentru startup-uri.

Pe Irina au cunoscut-o și startup-urile participante în competiția Changeneers 2020, unde a ținut un webinar pentru finaliștii competiției.

Principalele subiecte ale meetup-ului:

  • Metode de validare produs: call-uri de validare; întrebări corecte și întrebări care încurajează bias-uri; survey-uri de validare
  • Customer research & insights: clientul ideal, nevoi, probleme, limbaj, mesaje care rezonează, instrumente
  • Canale de achiziție și adaptarea strategiei de marketing în funcție de resurse și limitări; sfaturi pentru B2B și B2C

Agenda:

  • 11.00 – 11.10 Intro
  • 11.10 – 12.00 Webinar și Q&A cu Irina Ianculescu – Marketing as a Habit
  • 12.00 – 12.30 Exercițiu de practică cu exemple de la participanți
  • 12.30 – 13.00 Networking și Încheiere

Pentru a participa la Meetup-ul Changeneers este necesară înscrierea în formularul de aici.

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne

contact@impacthub.ro

Locațiile Impact Hub Bucharest

Hai în vizită

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square, clădirea 2, etaj 1
București, 030133

Universitate
Str. Tudor Arghezi, 8-10
București, 020945

Floreasca
Strada Gara Herăstrău nr 2,
București, 020334

rețeaua globală

Impact Hub

Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente și cu o comunitate de peste 16.000 de membri, conectați printr-o platformă online dedicată.